HEJ SNYGGA

2012-11-30 @ 19:17:25 Foton - iphone/web Kommentarer (0)
mvh alina, rebecca & johanna. Lägger upp bilder från matildas kamera när vi fotade ikväll, ha det! /pusshej

HKK

2012-11-29 @ 22:23:44 Vardag Kommentarer (0)

Tjena, bakade bullar idag med bästa isa på hkkn, dom blev galet goda, även om isa kanske inte höll med mig, men så brukar det vara. ;)

Efter skolan åkte jag, Johanna & Becca på stan & var med när Johanna klippte sig & köpte skor. Jag & becca provade jeans med, men dom var typ 15 kilometer för långa, haha. Nu kollar jag på tv & smsar, ska snart sova, pusshej.


AND THATS WHO I AM

2012-11-28 @ 22:46:31 Alina Kommentarer (0)

ONSDAG

2012-11-28 @ 22:31:26 Vardag Kommentarer (0)
Hallå! Har inte gjort så mycket idag & igår, igår var jag med Matilda & kolla på lite olika serier, sen åkte jag & tränade med Johanna. Idag har jag bara tagit det lugnt, har varit jättetrött. Just nu är det verkligen maaassor att göra i skolan, nästa vecka har jag matteprov & stort religonsprov som jag knappt har hunnit plugga till. Plus att jag har glosor imorgon, en countryguide i engelskan, spanskarealia, grammatikpowerpoint & en geografitext.
Här har ni lite bilder från idag & igår, sov gott! /love 


MIN HELG

2012-11-26 @ 23:13:00 Vardag Kommentarer (0)
Hallå igen, var ett tagsen nu, ska bättra mig, woho. Men jag tänkte berätta lite om min helg och så, jättekul, bra.
OBS - varnar för uttråkning. 
 
Fredag: I skolan hade vi friluftsdag, man fick åka skridskor eller gå promenad eller vara hurtig & jogga. Jag, Matilda & Johanna åkte skridskor, jag var kass, haha... Efter skolan åkte jag och lämnade mina skridskor hemma, sen åkte jag & Matilda och tränade en liten stund, jag fick sprungit 2 kilometer & gjort lite övningar i alla fall. Efter en stund kom Isa & Johanna dit så duschade vi, bastade & åkte till Maxi & köpte massa mys, där fick smaka på en galet stor chokladboll, heho. Sen åkte vi hem till Johanna. Hos Johanna åt vi tacos & fixade till oss lite. Vid 7 var vi i stan & gick på ''Breaking dawn part 2''. Filmen var helt okej, fast det ända som gjorde den bra var ungefär Taylor Lautner. På kvällen kollade vi sedan på film & snackade tror jag, kommer inte riktigt ihåg, haha, hej guldfisk.
 
Lördag: I Lördags gjorde jag inte mycket alls, vi var jättesega på morgonen & kollade på film till 5 eller så, sen åkte jag hem & kollade på tv ungefär.
 
Söndag: Jag gick upp tidigt & duschade & gjorde mig iordning, sen vid kvart i elva åkte jag & pappa till noltorpskyrkan. Där var det gudstjänst inför konfan. Efter gudstjänsten åkte alla konfirmander & föräldrarut till hjälmared där det var lunch. Efter lunchen var det information för alla oss & så lekte vi typ några lekar, haha. Men konfan verkar verkligen superhärlig, läger 4 veckor i sommar när jag ska bo med bästa beccut, woho! ✌
 
Idag: Måndag igen, vi hade gympa i skolan. Det gick sådär, jag bröt nästan näsan, inte riktigt, men gud så ont det gjorde! Efter det lyckas jag både ramla på knät och få en volleyboll skjuten i magen. Efter skolan åkte jag & Matilda till stan & lämnade något brev. Efter det åkte vi hem till matilda & bakade muffins, pratade lite & hittade massa kul grejer till våra telefoner. På kvällen har jag flyttat & kollat på CSI. 
/Love alina
 

GODNATT

2012-11-19 @ 22:57:00 Tankar Kommentarer (0)


JAG & MATILDA - MIN KAMERA

2012-11-19 @ 21:20:00 Foton - porträtt Kommentarer (0)
 

MIN VECKA

2012-11-18 @ 21:33:42 Vardag Kommentarer (0)
Jag härmar Matilda och skriver lite kort om min vecka, bara för att. 
I måndags så fotade jag med Matilda efter skolan, men jag blev typ bajs på alla bilder, men det var kul ändå, haha. Ska slänga upp ett inlägg med bara bilder därifrån.
I tisdags var jag somsagt på IKEA med pappa & fick köpt lite smått & gott.
I onsdags gjorde jag och Johanna dipdye i rosa efter skolan, med såndär entvättars sprayfärg. Håret blev hur trassligt som helst. Efter det kollade vi på Matildas och Johannas lillasysters dansuppvisning, båda var jättebra!
I torsdags gick Jag, Matilda & Johanna en stund på stan, Johanna mötte upp sin mamma så hon fick köpt en ny jacka, sen gick vi tre på stan en stund. 
I fredags slutade vi tidigt för vi var på någon show på alströmer, så jag åkte hem, packade & klockan 1 satt jag på tåget till Göteborg. Där mötte mina kusiners pappa upp mig så jag fick skjuts hem till dom. Där tog jag och min kusin 3-bussen till frölundatorg och kollade runt i två timmar, jag hittade inget men Elin fick köpt en jättefin tröja! 
I lördags gick jag, elin & min andra kusin Ida upp & åt frukost ganska länge, sen tog jag och elin 12-bussen till 421 tror jag det heter, ett annat shoppingcenter i alla fall, där fick jag köpt 2 par skor & så fikade vi. Vi hade jättemysigt i alla fall! Vid 4 kom pappa och hämtade mig & vid 7 kom Johanna hem till mig. Vi gjorde inte mycket, kollade på film & gick en promenad hem till Isa & Astrid i våra one piece med Matilda.
Idag har jag inte gjort mycket, Johanna åkte hem vid 1, samtidigt som jag och pappa åkte till farfar. Sen vi kom hem har jag duschat & kollat lite på tv. 
 
Nu ska jag kolla på ett avsnitt av pretty little liars, vi hörs imorgon! /love
 
 

KAOZZZ

2012-11-14 @ 22:32:48 Foton - porträtt Kommentarer (0)
Tjenixen! Skolan idag har varit kaos, har gjort ett Asien-prov som gick galant, men massa annat har hänt, bra och dåliga saker. Nu är jag för trött på allt och alla för att vara vaken, haha. Så ska sova, men vi hörs! /Love
Två bilder från när jag och Matilda fotade lite inomhus i måndags, fler bilder kommer, hehu.

TROUBLEMAKER

2012-11-14 @ 21:09:07 Videor & musik Kommentarer (0)
 

DANS

2012-11-14 @ 19:06:26 Vardag Kommentarer (0)

Hej på er, vet att det är onsdag, men har inte orkat blogga, men nu är jag tillbaka, woho. ✌

I helgen så var jag på Ullared för första gången. Jag var där med Johanna & köpte massor. I fredags träffade jag Tove, vilket var jättekul eftersom vi inte umgåtts på länge. I söndags gjorde jag inte så mycket, firade pappa & min låtsaspappa & gick en promenad med Matilda på kvällen. Igår var jag på IKEA med pappa, fick inte köpt så mycket, men ett bord, galgar & ramar.

Nu sitter jag och Johanna inne i alströmeraulan & väntar. Snart ska Matilda och hennes dansgrupp uppträda, ska bli jättekul att kolla på! Hörs senare /puss


PAUS

2012-11-08 @ 23:24:33 Bloggen Kommentarer (0)

Tänkte bara säga att jag inte orkar blogga just nu, men är tillbaka på lördag, så kika in då, ha det /love


ONSDAG

2012-11-07 @ 22:23:40 Vardag Kommentarer (0)

Hallå! Känns som att början på den här veckan har gått jättefort, bara 2 skoldagar kvar. Imorgon har vi hkkprov & på fredag ska min bokrecension vara klar, måste jalla med den.

Idag i skolan hade jag prov på europakartan, på lunchrasten var ja och matilda & isa på en liten promenad och gick till öb, då snodde jag linus skor i storlek 43, såg ut som en clown, haha. Efter skolan åkte jag hem och tog det lugnt, åt mat och lite så. Vid 6 träffade jag Matilda & kollade på lite gamla bilder och snackade. Nu ska jag tvätta bort sminket och sova, ha det bra /love


DAG 12 - EN BLOGG JAG NYLIGEN BÖRJAT LÄSA / DAG 13 - VAD JAG VILL MED MIN FRAMTID

2012-11-06 @ 15:03:19 Daglistan Kommentarer (0)
Dag 12 - Faktiskt så läser jag knappt några bloggar, bara mina kompisars, så har tyvärr ingen blogg jag nyligen börjat läsa. Men en härlig blogg är den här. 
 
Dag 13 - Jag vet inte, men jag vill väl ha ett bra jobb och en familj antar jag, mycket mer vet jag inte, haha.
 

MÅNDAG

2012-11-05 @ 23:27:02 Vardag Kommentarer (0)

Tjena mittbena! Ska sova nu, men tänkte slänga in lite om dagen. I skolan hade vi projektstart, så tills jul ska vi jobba med religion & mitt favoritämne -geografi! 👍 Vi fick också reda på att vi har fem dagar på oss att göra en hel bokrecension, så nu vet jag vad jag ska göra på kvällarna framöver... Efter skolan packade jag och så & flyttade till mamma. Vid 20 över 5 mötte jag Johanna & Matilda vid skolan, så åkte vi till stan, där jag hittade en skitsnygg(!!!) jacka, men får se om jag köper den, hur mycket pengar jag har kvar efter Ullared på lördag. Sen satte vi oss på ett café och drack varm choklad & åt chokladboll. Jag fick smaka på Matildas snickerslatte, ush haha, kaffe är inte min grej. Vi åkte till maxi & satt utanför där ett tag & snackade om allt möjligt haha & sen åkte vi hem. Har kollat lite på CSI & "mitt liv är ett skämt" på tvn med, men nu ska jag sova, ha det /love


GIRLS FACTS

2012-11-05 @ 23:17:58 Tankar Kommentarer (0)

Förlåt för så många bilder, men dom är så klockrena allihopa.


SÖNDAG

2012-11-05 @ 07:49:23 Vardag Kommentarer (1)
Kan inte fatta att det redan är söndag & sista lovdagen, hela veckan har verkligen gått så otroligt fort! Imorgon är det skola igen, och vi har inte lov förrens till jul, dock är det bara 50 dagar eller något sånt till julafton, så det är ju chill! :)
 
Idag har jag inte gjort mycket, jag gick upp vid kvart över 11 & åt frukost & tog en lång dusch. Efter det skulle jag och pappa åkt till IKEA, men det gick inte så vi får ta det någon dag i veckan. Istället gick jag upp till mamma och fick lite hjälp med skolarbetet. Tillbaka hos pappa nu har jag kollat på solsidan och ska måla det sista på ritningen till mitt och Matildas blocksystem. Ha det bra, så hörs vi imorgon /love.
 


DAG 9 - MIN FAVORITAFFÄR / DAG 11 - NÅGONSTANS JAG VILL ÅKA

2012-11-04 @ 21:33:45 Daglistan Kommentarer (0)
DAG 9 - Helt ärligt så har jag ingen favoritafför, men där jag mest handlar kläder är på JC, Gina Tricot, Cubus, Vero Moda & Bikbok. 
DAG 11 - Om jag får bestämma ett ställe som jag vill åka till så är det utan tvekan New York, är jätteavis på Johanna som ska dit i sommar! Vill dit och shoppa, besöka ground zero, kolla in frihetsgudinnan, fotografera och bara chilla, haha. Men på riktigt, dit ska jag, någon gång. 
 

MIN ANDRA HALVA

2012-11-03 @ 17:49:00 Kommentarer (1)
Alina, visste du att du är en massa jätte bra? Helt bäst faktiskt. Du är en av få personer som funnits där för mig under alla upp & nedgångar, through it all lixom. Du är galet underbar och får mig alltid att le & bli jätte glad. Fastän vi småtjafsar ibland är vi jätte tighta. Helt ärligt finns det inte tillräckligt med bokstäver eller ord för att beskriva hur mycket du betyder för mig egentligen. Nu det senaste har jag insett att på något sätt gör du mig hel, för jag glömmer alla bekymmer osv, när jag är med dig för jag kan verkligen vara mig själv med dig. Rebecca utan att låtsas vara någon jag inte vill vara, eller att behöva göra något som inte alls är bra. Du har vänt allt de dåliga, och gjort mig till någon bättre. Och du ska veta att jag alltid kommer att finnas där som ett plåster för dig gosen, vara hos dig oavsett vad och försöka läka såren så gott jag kan, för det är precis det du gjort för mig. Jag svär på mitt liv, på gud, på allt & på vår vänskap att aldrig lämna dig, jag skulle inte klara det. Lavjalavjalavja härifrån till månen och tillbaka världens bästa finaste bästavän. ♡ /Rebecca

UNIVERSEUM

2012-11-03 @ 15:50:00 Foton - annat Kommentarer (0)
Hej! Jag frågade Alina om jag fick skriva ett inlägg på hennes blogg, svaret blev ja men hon bad mig skriva om Universeum. På torsdagskvällem snackade jag och Alina om vi skulle fixa biljetter till One direction, men vi beslutade oss för att inte göra det för det skulle bli för struligt att fixa allting. Vi bestämde oss istället för att åka till Universum med Johanna dagen efter, så det gjorde vi. Vi mötte upp Johanna på terminalen och tog tåget in till Göteborg. Vi gick in på universeum och kikade där en stund, sen gick vi till donken och åt mat & glass. Senare kikade vi lite i nordstan och sen tog vi tåget hem. Där sa vi hejdå till Johanna, och så gick vi och köpte thaimat och gick vidare hem till Alina, åt och såg film, sen gick vi hem till mig och hämtade mina saker, sprang hem till Alina igen för att vi inte skulle missa One direction på Xfactor, men självklart så missar vi dom med någon minut.. Vi såg iallafall Xfactor, pluggade spanska(!!), och kollade på datorn. Sen någon gång vid 1-2 slocknade vi, och vaknade vid 12 idag. Idag har vi absolut inte gjort någonting alls haha, men vi får se hur de blir ikväll. Ska tvinga Alina skriva en dag snart också!! Love you Alinut /Rebecca


RSS 2.0