SUSHIFREDAG

2014-02-22 @ 21:59:25 Foton - iphone/web Kommentarer (0)Var i Göteborg igår med otroligt härliga tjejer. Fick inte med alla på bild tyvärr. Vi tog iaf tåget ner till Göteborg och åt sushi. Sedan råkade jag lura med de andra på fel spårvagn, plus att vi lämnade kvar Amanda. Så tog vi spårvagnen tillbaka & fick springa sista biten till Lutherska. Där var vi på någon ungdomsgudstjänst och ha de det mysigt. Vi träffade även Karin och Johan från konfan, det var jättelängesedan jag träffade dem. Sen skulle jag ta mig em själv och missar tåget, så jag fick sitta själv på stationen med död telefon i en halvtimme. Men 

2014

2014-02-18 @ 21:43:03 Tankar Kommentarer (0)


Är så jäkla lycklig och tacksam just nu. Ser så otroligt mycket fram emot det här året, med flera resor till olika ställen i världen och massa bra människor som jag ska spendera min tid med. Gymnasiet börjar efter sommaren och trots att jag kommer sakna våran skola så ska det bli väldans skönt att få lite variation efter tio år på samma ställe. Sommaren kommer att bli grym, på något sätt ska den lyckas överträffa sommaren 2013 med Hjälmared och allt. Så mycket nytt, så mycket bra

Puss

BJÖRNRIKE MOBILBILDER

2014-02-16 @ 23:28:15 Foton - iphone/web Kommentarer (0)Har det så otroligt bra där uppe, det var tredje gången jag var med där & andra gången som jag åkte skidor. Huset är så mysigt och vi bor bara några meter från skidbacken. Tyvärr är jag fortfarande lika kass på att åka skidor haha, men det lär jag mig väl någon gång hoppas jag.

Nu ska jag sova, skola imorgon😭
Puss

HELG

2014-02-10 @ 12:36:47 Vardag Kommentarer (0)Lördagskvällen blev jättemysig, med sushi och allt! Jag kom hem vid halv ett-ett och somnade nästan direkt. 

Igår åkte vi bil i princip hela dagen, det var halt som satan, så resan tog 10 timmar istället för 8. Men vi var framme vid huset här i björnrike vid kl 6. 

Puss! 

PERFECT

2014-02-08 @ 11:30:02 Foton - iphone/web Kommentarer (0)
Konserten igår var så jäkla bra! Förutom att Veronica Maggio var helt outstanding så ploppade även Håkan Hellström upp under "hela huset", så otroligt bra va. 5 av 5 toasters. 

Nu sitter jag i bilen påväg hem från Göteborg. Lär vara hemma vid 12 och ska då packa allt inför skidresan imorgon. Sen klockan 5 tar jag tåget ner till Göteborg och Pustervik för ännu en konsert. Tror att Veronica Maggio blir svårslaget, men det blir nog mysigt ändå. Så kommer jag hem sent ikväll och åker klockan 7 imorgonbitti, är nog inte alls stressad...

Är förresten galet avis på alla fina vänner från konfirmationen som sitter på bussen till Åre nu! 

Puss

FREDAG

2014-02-07 @ 18:32:42 Foton - iphone/web Kommentarer (0)


Helt okej att ha studiedag en fredag när alla andra är i skolan. (Okej för att vi gick i skolan förre fredagen när alla andra va lediga, men jaja.) Hade en jättemysig kväll hos Miranda, tycker om er tjejer!

Hinner inte skriva mer pga sitter i bilen med mina kusiner påväg till Scandinavium och Veronica Maggio. Tydligen ska hon ha en "hemlig gäst" och jag håller alla tummar för att det är Håkan Hellström, då blir vi glada. 

Uppdaterar efteråt, puss! 

MIDNIGHT MEMORIES

2014-02-03 @ 19:28:09 Videor & musik Kommentarer (0)
Alldeles för härlig för att inte kollas på

HELG

2014-02-03 @ 09:28:28 Foton - iphone/web Kommentarer (0)


3 från helgen

Min syster fick en ny klänning och var jättestolt över den. På fredagen kollade jag och Johanna på "midnight memories"-videon, den var så härlig & jag och Johanna kollade ett par gånger, så bra🙌

Lördagskvällen var jag med Ebba, Linus & Johanna en stund. Vi kollade på melodifestivalen och mean girls, eftersom Linus inte hade sett den. Han tyckte den var alldeles för tjejig hehe. 

Söndag tog jag det ganska lugnt. Pluggade lite matte, har inte gjort det på typ ett halvår & idsg har vi dessutom prov. 

Puss och kram😚


RSS 2.0