EN LITEN KLOCKA

2014-05-30 @ 19:56:15 Kläder Kommentarer (0)

Har, i vad som känns som en evighet, letat efter en klocka som passar mig. Vill inte ha en för liten och jag kan inte ha en stor klocka på mina små armar. Men jag och Johanna var på stan för några dagar sedan och då hittade jag äntligen en som satt helt okej. 

3/5 toasters, men jag är nöjd med mitt köp.

HAR GJORT VÄGARNA FARLIGA

2014-05-30 @ 00:30:04 Vardag Kommentarer (0)

Idag hade vi kalas för mig hemma hos pappa. Vi var inte så många, mina kusiner på pappas sida, min farfar och min moster, alla med deras familjer. Jag hade bestämt mat - grillat! Med kokt potatis och brunsås, älskar<333 Efteråt så åt vi kladdkaka, glass och jordgubbar. Ska även ha kalas på lördag, då för mammas sida av släkten, lär nog inte rulla till skolan på måndag:)

Förutom kalas så var jag också ute och övningskörde för första gången idag. Det gick förvånansvärt bra faktiskt, krockade inte med något eller körde av vägen en enda gång. Så jag är nöjd.

Imorgon har jag kanske lite planer, men får se hur det blir! Ha det gatt

SM-GULD

2014-05-27 @ 21:57:36 Foton - iphone/web Kommentarer (0)
Är värdelös på att blogga, men kände att detta var något som var väl värt att blogga om. I lördags så var jag och Johanna med min familj(er) och halva resten av Alingsås nere i Malmö och kollade på herrarnas handbollsfinal. Det var olidligt spännande, men tillslut lyckades Alingsås knipa guldet. Åh vilken lycka!! Stämningen på läktaren var på topp. Bussen på väggen tillbaka var även den jättekul, jag sov ca. en halv av de fyra timmar det tog för oss att åka, men det var hög musik och mycket blandat folk. I Malmö hann vi även med ca 20 minuters shopping i Emporia. Där fick jag, trots min beslutsångest, med mig både ett linne, byxor och ett par trosor hem. 

Dagen får fem av fem toasters, helt klart.

GÅRDAGEN

2014-05-04 @ 15:09:23 Vardag Kommentarer (0)

Igår på dagen tog jag det jättelugnt! Sen på kvällen så blev det att jag och Johanna mötte Samuel och Andreas på Hemköp. Tillslut bestämde vi oss för att köpa lösgodis och gick därefter hem till Andreas. Vi satte på v för vendetta, en av mina favoritfilmer. En stund in i filmen så bestämde vi oss för att träffa Zack, Smith, Hampus, Adam och Calle för att spela basket. Fy vad jag var kass, allvarligt talat. Efter det kollade vi på en ny film, the host, för att ingen orkade kolla klart på v för vendetta. Sen så cyklade jag och Johanna hem halvt sovandes klockan kvart i ett. Jättemysig kväll! RSS 2.0