25 juni, England

2014-06-25 @ 18:57:32 Resor Kommentarer (0)


Poliser på vägen till skolan / vi körde rita/gissa och uppe i hörnet ser ni Tildas haj

Christian, Signe, Emanuele, Aino, Andreas, Elin, Alex och Tilda på donken / vi hade scavenger hunt(fotojakt) och en av punkterna var att fota en annan grupp


Lite strandhäng / Tilda har totaldille på Capri sun


Jag, Tilda, Elin och Alicia innan disco / Tilda smygdricker Capri sun

Det var kallt som satan igår kväll / dagens lunch, sådär nyttigt och bra

Nu väntar minigolf, ha de gött


LONDON

2014-06-22 @ 11:34:02 Resor Kommentarer (0)


Min lunch och middag för dagen / Elin och en av två Lorenzo


Framme i London / En vakt på Buckingham palace


London eye och Big Ben

Lunch i parken / Anna, Alicia, Simone och Davide 

Om två veckor drar vi till London igen, och då bara för att shoppa! Ha de gött


DE FÖRSTA DAGARNA

2014-06-21 @ 23:50:46 Resor Kommentarer (0)




Kom fram till London någon gång runt 8 i onsdags. Vi 13 svenskar som var från Landvetter blev körda direkt till våra värdfamiljer, så jag var framme runt klockan 11. Det var lite stelt att helt plötsligt bara snacka engelska, men samtidigt jättekul. Jag bor med två italienska tjejer, de är ett år yngre än mig och pratar inte jättebra engelska, men den ena försöker i alla fall. Min värdfamilj består av en mamma, en pappa och två söner på 19 och 22 år, båda studerar i London. Men den ena är hemma i en vecka nu. Alla är verkligen jättetrevliga och EF har varit hur bra som helst än så länge. Det enda jag har att klaga på är maten, då jag är van vid riktig jäkla mat till lunch och något med kanske lite fullkorn eller så till frukost. Här är det rice krispies och vit rostmacka till frukost och till lunch har jag fått en vit dubbelmacka med skinka, en frukt, en chokladbit, en flaska vatten och en lite påse chips. Och det är alltså vad engelsmännen äter till lunch. Idag har vi varit i London, lägger upp bilder därifrån snarast. Ha de gött

VAD GÖR VI NU KÖR VI

2014-06-18 @ 14:03:53 Resor Kommentarer (0)


Herrejösses, nu bär det av. Jag ska alltså helt själv till England i tre veckor. Denna morgonen har gått åt till att packa klart, då jag inte var ute i jättegod tid med det, och att duscha. Sen har jag hunnit med att bl.a. formatera min kamera och att lyssna igenom min spotifylista ca tre gånger på högsta volym. Nu sitter jag i bilen och är påväg till Landvetter. Det är samling om en timma, men pappa kör racer så det lär bli tid över att växla pengar och sånt. Hör av mig när jag vet mer om vad som händer, ha det gött

70

2014-06-10 @ 22:53:45 Vardag Kommentarer (0)

Idag har jag hunnit med att fixa min skolavslutningsklänning, skulle sy upp banden då de var för långa. Efter det badades det en liten stund med Johanna, Eliam och Klaudia, det är varmt som satan i vattnet nu!! På kvällen åkte jag sedan ut till farmors grav med pappa, hon skulle nämligen ha fyllt sjuttio år just idag. Det är helt sjukt vad tiden går fort. Att åka dit var faktist ganska skönt, hade inte varit vid graven på ett tag. 

Nu ska jag sova, imorgon laddar jag inför dramauppvisning! Ha de gött

REPETITIONER

2014-06-10 @ 09:57:47 Vardag Kommentarer (0)


Imorgon är det uppvisning för dramat som ska visas upp för hela skolan samt för våra släktingar. Jag känner på mig att det kommer gå sådär haha, men det blir nog kul att visa upp i alla fall.

NIORNAS MIDDAG DEL 2

2014-06-09 @ 20:25:31 Foton - porträtt Kommentarer (0)
Åååh vad jag saknar denna kväll. Fler bilder lär det bli, bara att stå ut.

ROADTRIP

2014-06-08 @ 10:54:58 Vardag Kommentarer (0)

Vi får se vart det bär av idag, you never know. Ha de gött

LÖRDAG

2014-06-08 @ 09:56:04 Vardag Kommentarer (0)

Dagen igår var otroligt härlig! Jag mötte upp Alex, Eliam och Linus någon gång på eftermiddagen och vi gick och handlade käk. Det blev fläskytterfilé och potatisgratäng, med bearnaisesås. Sedan spelade vi skitgubbe ett antal gånger, det gick väl sådär om jag ska vara ärlig, jag och Eliam förlorade i princip alla gånger. Sedan skulle Linus och Eliam hem till sig och lana, så jag och Alexandra bestämde oss för att gå ut och träffa några. Det krånglade lite, så drt slutade med att vi gick fram och tillbaka till kvarnbacken två gånger innan vi till slut mötte upp de andra. Hurtiga var vi i alla fall. Vi blev hemkörda vid kvart i 1, sen somnade jag gott i min säng.

NYTT FRÅN MALMÖ

2014-06-07 @ 10:14:32 Kläder Kommentarer (0)

När vi var i Malmö och kollade på SM-finalen hade vi ca 20 minuter på oss att shoppa inne på emporia. Jag och Johanna satte fart mot hollister eftersom de flesta andra affärer finns i Göteborg eller Alingsås. Jag brukar vanligtvis vara världens segaste i affärer, men nu hann jag plocka ut typ 3 klädesplagg och prova dem. Som tur var satt två av dem helt perfekt, så jag slog till och köpte det. Det blev ett par ljusblå, übersköna jeans och ett vitt linne, plus ett par trosor. Är nöjd.

5 av 5 toasters

FREDAG

2014-06-06 @ 23:14:08 Vardag Kommentarer (0)
Dagen har varit väldigt lugn. Jag och Elin gick en sväng till vimpeln och kollade lite på hästgrejer på Hööks till henne. Efter det tog vi en gofika och satt och snackade lite. Efter det gick vi hem och tog det lugnt, facetimeade med Samuel en stund bl.a.. Sen åt vi lite lunch och skjutsade Elin till stationen för att hon skulle hem. På kvällen har jag hunnit med lite övningskörning, som gick ganska åt skogen, och annars bara haft en lugn kväll hemma. Det var riktigt mysigt faktiskt, eftersom jag ändå var såpass trött.

Nu ska jag sova, ha de gött

GO DAG

2014-06-06 @ 00:36:07 Vardag Kommentarer (0)


Skolan idag var lite halvt kaos. Dramat som vi nior gör skulle fortsatt övas in och det var flera som inte var med på repetitionerna. Jag och Eliam fick någon form av bryt när vi inte kunde sluta skratta. Klassen fick i alla fall övat och om vi har tur kan vi faktiskt visa upp dramat på onsdag. 

Efter skolan skyndade jag mig hen för lite mellis och begav mig sedan till colorama för en liten "sälj"-föreläsning med de andra som jobbar där. Jag ska nämligen sommarjobba där i sommar. Efteråt bjöd chefen på mat och oj vad det va gott.

Efter det åkte jag i världens ösregn och mötte upp Elin på stationen. Vi gick till Ica nära och fastnade där då regnet öste ner, värre än någonsin. Tillslut kunde vi ta oss hemåt, där har vi bara myst, pratat och skrattat. Har saknat den bruden något rejält.

Trots allt så är gårdagen svårslagen, så 4 av 5 toasters

Puss o kram

NIORNAS MIDDAG DEL 1

2014-06-05 @ 11:06:44 Foton - iphone/web Kommentarer (0)








5 av 5 toasters 

TÄLTNING

2014-06-05 @ 08:49:28 Foton - iphone/web Kommentarer (0)



Medan alla andra skolor åker till Stockholm eller liknande så var våran klass så fattig att vi fick tälta på gräsbadet. Det var dock otroligt mysigt, om än lite kallt. Vi körde brännboll och kubb i mörkret plus att några badade. Vi satt och myste i tälten, knödde in 16 personer i ett tremannatält. Otroligt bra kväll, och jag är glad att det faktiskt blev av till slut.  

4 av 5 toasters

Ha det gött


FREDAG LÖRDAG SÖNDAG

2014-06-01 @ 19:29:00 Foton - iphone/web Kommentarer (0)
 
Slutet av den här långhelgen har varit ganska lugnt. I fredags så hann jag med att åka en sväng in till stan och fixat lite småärenden. På eftermiddagen följde jag med min bror och syster ner till sjön, så badade vi en stund. Efter det hann jag med en stunds övningskörning för andra gången. Vilket faktiskt gick bra denna gången med. På kvällen så blev mina planer inte som jag tänkt mig, men det slutade bra ändå! Det blev att jag träffade Klaudia, Johanna, William och Victor en stund.
 
Lördagen så stod det kalas på schemat, både jag och min syster har fyllt år nu i slutet av maj. Jag gjorde tårtorna själv och OJ vad de blev goda. Gästerna stannade länge, så när de sista gått gick jag direkt upp och la mig. 
 
Idag, söndag, så hann jag med att på förmiddagen följa med min familj ut till Saxebäcken för bad och solning. Jag blev faktiskt lite brunare. Dessutom så är jag extremt lycklig över att jag äntligen är någon nyans mörkare än min ljusrosa klänning som skall användas om tre dagar, på niornas middag. Efter lunchen så träffade jag Johanna och Klaudia en stund. Tanken var att vi skulle bada, men solen gick i moln samtidigt som vi kom ner till stranden. Vi hade i alla fall trevligt. 
 
Ha de gött hej
 
 

RSS 2.0