JANUARI 2013

2013-12-31 @ 00:37:00 Överblickar Kommentarer (0)
Jag och Johanna fotade någon av de första dagarna på året och resultat blev dessa och ett antal till. Blev riktigt nöjd med den översta bilden då, men nu efteråt vet jag inte riktigt hur jag tänkte. Dessutom ser jag så annorlunda ut, fast ändå inte. Mitt hår var mycket längre, ljusare och mindre slitet. Mina ögonbryn var pinnsmala ahha. Och så har jag ju mittbena nu, funderar på att byta tillbaka men vet eeej. Om ni undrar så fjongade min lugg, därför jag håller handen som jag gör på varenda bild haha.
 
Någon vecka senare fotade jag, Matilda, Isa och Johanna. Dels några bilder på varje, men sedan blev det massa goa kort på alla fyra. Fick bara med en där uppe, men tror faktiskt jag har lagt upp ett inlägg med massa om ni kollar arkivet. Förövrigt så var det svajnkallt då kommer jag ihåg, -18 grader om jag inte minns fel, ush vad kallt, men vi överlevde. Och hörrönini, kolla mitt hår, så fluffigt och långt och blont och fint:(
 
Min syster visade mig alla sina gosedjur / Det kladdades på tavlan i skolan
Jag snodde pappas gosetröja / Det snackades en jäkla massa skype
Vi hade det gosigt / Vi var coola inne på skoltoan
Det tränades / Jag fick otroligt fluffigt hår (med hjälp av Matilda)
Det hittades finfina mössor / Jag och isa lagade alldeles egen mat, oj så gott
Såg "Ego" på bio / Frös i skolan - Alina och Johanna löser

Sist men inte minst färgade Johanna mitt hår, och jag hennes. Mitt hår blev ultrarapidblondt, fast ändå bra. Lite väl gult dock.I vilket fall blev det fräschare än innan. Ångrar det dock nu efter, då det måste ha slitit hur mycket som helst på mitt hår. Men kul hade vi och vackra var vi.
 
 

SISTA BILDEN INNAN SISTA DAGEN

2013-12-30 @ 22:15:06 Foton - porträtt Kommentarer (0)
 

RSS 2.0