NYKÖPT

2014-03-29 @ 16:57:34 Kläder Kommentarer (0)

Har saknat både en bronzer och en bra bas rätt länge, tycker foundation blir så tjockt i ansiktet. Hoppas dessa funkar bra! 


MARS

2014-03-29 @ 09:48:20 Vardag Kommentarer (0)
Igår, fredag, var en riktigt bra dag. I skolan firade vi Felicia med lite paket(som jag och Miranda tyckte att vi hade slått in så fint) och sång i matsalen. Efter skolan gick jag på stan en kort stund med Samuel, Johannes och Andreas. Samuel skulle laga sin klocka och sen drog jag med dem in i sminkaffärer för att jag skulle hitta en bra bronzer. Hemma sedan sp kom Johanna till mig och vi mötte upp Mathilda och Miranda på maxi. Där handlade vi mat till tacosen. Hemma lagade vi sedan maten tillsammans och spelade sedan med andra ord. Jag och Johanna var ett superteam. Mathilda och Miranda åkte tyvärr hem och resten av oss satte oss då och kollade på film. Sen somnade vi tidigt, vilket var rätt skönt.

Idag, lördag, ska jag och Johanna till Vedum och köpa skor. Hoppas vi hittar massa fint, puss o kramMIG

2014-03-20 @ 21:17:00 Kommentarer (0)
 
 
 

KORV

2014-03-16 @ 21:35:48 Kommentarer (0)
 

FREDAG

2014-03-14 @ 23:18:29 Foton - iphone/web Kommentarer (0)

Och så var det fredag... Var så otroligt taggad för idag och förväntningarna var typ jättehöga, men sen blev det inte som man tänkt sig och dagen blev rätt seg ändå. Började skolan med att inte få igång min dator, wonderful att jag har alla mina mobilbilder där på. Annars gick väl det helt okej, dagen flöt liksom på. Det var sporttema idag och självklart kör jag, Samuel och Johanna all in. Så jag och Johanna kom där med shorts och fotbollsstrumpor, ush så fula<333

Ska sova nuu


TORSDAG

2014-03-13 @ 21:17:39 Foton - iphone/web Kommentarer (0)


Idag har varit en helt underbar dag, förutom morgonen. Det första jag gjorde idag var att hälla ut ett helt glas mjölk över min dator. Till en början fungerade den bra, men när jag kom till skolan så slutade flera tangenter att fungera. Till sist fick jag lägga in min dator i skåpet med massa ris på(jamen normalt) för att allt ska torka. 

Efter skolan tog jag en kort fika med Alice, mysigt värre! Efter det cyklade jag hem och satt barnvakt för min kusin hela kvällen. Det var väldans mysigt & vi lagade mat och pysslade. Mina hemmagjorda köttbullar fick 10 av 10 poäng. 

Imorgon är det fredag, ännu bättre! Puss och kram

SUNDAY

2014-03-02 @ 19:12:23 Foton - porträtt Kommentarer (0)
Har lyckats bli sjuk och få feber. Inte så allvarligt, men har ändå legat halvt utslagen på soffan hela förmiddagen. Efter lunch åkte jag med pappa ner till Bauhaus och kollade på badrumsmöbler och garderober. Sen dess  har jag bara duschat och fixat över x antal bilder som har legat flera veckor på min kamera. Jag känner mig mycket bättre nu, men tvivlar på att det blir någon skola för mig imorgon. Annars får jag väl bjuda hit Johanna så vi kan kolla på modern family hela dagen eftersom hon också har feber hehe. Ska även får min tandställning om 28 dagar, är så galet otaggad så skjut mig:) 

Skulle bara skänga in en kort liten update, puss!

RSS 2.0