BOTOX

2014-01-29 @ 22:58:41 Vardag Kommentarer (0)

Skrev ju om hur min bror hade trillat i förrgår och slått i läppen. Stackarn, när jag kom hem kunde jag knappt hålla mig för skratt. Det ser på riktigt ut som att han har botox i överläppen. Idag var  det lite mindre svullet, men ändå haha, så söt 

FRUKOSTDEJT

2014-01-29 @ 19:50:07 Foton - iphone/web Kommentarer (1)

Klockan halv 8 var Johanna hos mig imorse och då hade jag dukat fram lite god frukost. Båda var rätt trötta och sega, men det var mysigt i alla fall. 

Skolan idag var härligaste på länge, vi hade 3 pass slöjd innan lunch, sen rast & efter det samling, klockan 1 slutade vi. 

Puss och kram


MÅNDAG

2014-01-28 @ 08:43:27 Foton - iphone/web Kommentarer (0)
Gamla bilderrr

Igår var jag så jäkla trött. Skolan var rätt seg & eftersom jag var klar med i princip allt skolarbete så hade jag inte så mycket att göra. Det enda bra i skolan var att vi hade bild. Sen slutar vi faktiskt klockan ett hela veckan pga utvecklingssamtal. 

Efter skolan åkte jag hem till Johanna & där kollade vi på en film vi har velat se ett tag. Jag var så otroligt trött så att jag somnade i soffan. Senare på eftermiddagen när jag kommit hem kom Alice hit en stund. Vi gjorde inte så mycket, mest snackade och såå. Precis innan Alice skulle gå trillade min bror in i toastolen och slog i läppen. Så mamma fick åka in till akuten, dock var det ingen fara med honom. Överläppen svullnade så det såg ut som att han hade botox hehe.

Puss


HELG

2014-01-26 @ 23:05:32 Foton - iphone/web Kommentarer (0)


Fredag
Hade verkligen inga planer & gjorde inte mycket på eftermiddagen. Men efter vi käkat middag hemma så gick jag upp till Linus. Där va han, Markus, Moa & Malin.  Vi kollade på insidious 2, men Linus spoilade ungefär hela filmen hehe. :( Efter det gick Malin och Moa till tåget och Linus och Markus följde mig hem. Hemma packade jag lite och sen drog jag upp till Linus igen. Klockan var runt elva och jag var tvungen att gå genom en kolsvart skog helt själv efter en skräckfilm, trodde jag skulle skita på mig pga var så rädd haha. 

Lördag
Drog hem från Linus tidigt, hemma packade jag och så. Sen åkte jag och Johanna hem till mina halvkusiner. Där hade vi en myskväll med våra småsyskon och utan föräldrar. Vi lagade god mat och spelade något kul spel Johanna hade med sig. Sen skulle vi ge lördagsgodis till de små barnen & deras besvikelse när de fick en potatis och lite broccoli var rätt stor. Johanna åkte hem vid 8 & vi andra hade jättemysigt resten av kvällen.

Söndag
Har inte gjort så mycket, har varit på kalas hos mina kusiner i Göteborg. Har varit jätteseg hela dagen & det enda vettiga jag fått gjort är att jag är klar med min so-text äntligen.

Det var min helg, taggar nu nästa vecka & att sluta ett varje dag. Puss och kram

CATCHING FIRE

2014-01-23 @ 23:29:10 Foton - iphone/web Kommentarer (0)



Kom hem idag och hittade världens vackraste kort från världens finaste vän i brevlådan. 

Var på även på biodejt med Johanna nu på kvällen. Det var sista dagen catching fire skulle gå här i Alingsås, så vi passade på. Egentligen skulle vi sett den i november när den kom ut, men det blev inte av hehe. Filmen var verkligen jättebra!

Puss och kram

ONSDAG

2014-01-22 @ 22:44:02 Foton - iphone/web Kommentarer (0)


Bilderna är otroligt mörka, jag vet haha. Om ni vill se får ni höja eran ljusstyrka till max eller så...

Var hos tandläkaren idag och var livrädd, för jag skulle ta sån där blå gegga. Många hade berättar hur äckligt det var, men jag tyckte det var hellugnt som tur var. På kvällen byggde min lillebror en koja och var jättestolt. Världens jobbigaste unge, men han kan ändå va rätt bra ibland.

Puss och kram 

TISDAG

2014-01-21 @ 22:12:34 Foton - iphone/web Kommentarer (0)


Var på mysig tisdagsfika idag! Tror nog att jag fick största koppen te som jag någonsin sett, men gott var det haha. 



MYS

2014-01-18 @ 17:16:12 Foton - iphone/web Kommentarer (0)





Igår var väldigt bra. Julklappar, monopol(vi låtsas att jag vann), massa frukt och grönsaker med dipp och smält choklad, pannkakor & 3 väldigt bra tjejer

Puss

SÅ OTROLIGT GLAD

2014-01-15 @ 22:58:39 Vardag Kommentarer (0)

Ska dit med världens bästa kusiner, åh vad bra det kommer bli!


ONSDAG

2014-01-15 @ 19:55:06 Foton - iphone/web Kommentarer (0)



Onsdag är utan tvekan bästa skoldagen i veckan. I skolan har vi 3 pass slöjd innan lunch och efter har vi bara matte och idrott, helt okej. Vi fick extra rast och satte oss i caféet en stund på förmiddagen, gjorde te som vanligt hehe. Sen nu har jag och Johanna varit väldigt hurtiga. Vi kollade på en film som jag somnade under och spelat Mario kart, jag vann varje gång. Yesyes



NEW

2014-01-14 @ 15:11:00 Kläder Kommentarer (0)
Hittade en bikini(ja, i januari) på stan i lördags som jag fastnade så för. Tyvärr var den slut i min storlek, så jag åkte in till Göteborg och köpte den i söndags. Är jättenöjd! Känns tyvärr som att det är en sådan många kommer köpa, men ändå, den var så fin hehe. 
 
Puss

MÅNDAG

2014-01-13 @ 22:41:23 Foton - porträtt Kommentarer (0)
 
Var så otroligt tagg imorse på att vi skulle ha bild-slöjd-slöjd på förmiddagen, men så kom våran lärare och ändrade slöjden till på onsdag. Så då satt vi där och hade fysik istället. Rätt lugn dag ändå. Sen på kvällen hade jag inga planer, men så kom Alice hit en stund. Vi käkade och tänkte spela Mario Kart, men hittade inte ett enda par fungerande batterier i hela huset. Way to go. Så vi satt och snackade i några timmar innan hon åkte hem framåt halv 10, mysigt värre!
 
Imorgon är nog värsta skoldagen, musik och massa pluggämnen, ush.
 
 

LITE FLER BILDER

2014-01-13 @ 17:47:00 Foton - ätbart Kommentarer (0)
Hade inte så många bilder på kameran, men ni ser ju hur gott allt var i alla fall, + en vacker bild på joanna
 
puss

OTROLIGT SEXY

2014-01-13 @ 09:13:00 Foton - iphone/web Kommentarer (0)
Vi har bild och jobbar bra
 

GIRLS NIGHT

2014-01-12 @ 13:18:08 Foton - iphone/web Kommentarer (0)
 
 
Haha, åh gud vilken dålig bild det blev på bilderna, aja, de får duga
 
I alla fall så hade vi tjejkväll ett gäng igår. Vi var åtta personer som lärde känna varandra ganska bra under konfirmationslägret på Hjälmared i somras. Men vi möttes upp på maxi, handlade tillsammans och sedan åkte vi hem till Alex. Där lagade vi trerätters, det blev bruschetta till förrätt, klyftpotatis och fläskfile till varmrätt och varm frukt med smält choklad över till efterrätt(det hade något flashigt namn, men det kommer jag inte ihåg haha). Sen skjöt vi fyrverkerier med och väckte alla grannar. Kvällen blev så lyckad verkligen! Sen var tyvärr hälften tvugna att åka hem, men vi andra sov över och jag och Alice sov på en luftmadrass, grejen var bara att när vi vaknade så låg vi i princip på golvet hehe. 
 
Idag så måste jag till göteborg, för jag har lagt undan en bikini som inte fanns i min storlek i Alingsås, yesyes
 
Puss

VINES

2014-01-09 @ 19:09:23 Videor & musik Kommentarer (0)
 
Dör av skratt på visa, ni måste verkligen se på den!

SKOLA

2014-01-08 @ 21:18:00 Foton - iphone/web Kommentarer (0)
Hallå! Idag har jag alltså varit med Elin i skolan. Vet inte riktigt hur jag tänkte när jag valde att vara i solan min sista lovdag. Men det var det värt, för det var jättemysigt där! Fick även träffa flera av Elins vänner som jag hört en del om, dom var hur goa som helst! Vi slutade redan klockan två och efter skolan var jag kvar hos Elin och Ida och käkade lite mellis och satt och snackade. Alla var så oerhört trötta haha. Sen tog jag tåget hem och fick även med mig en blomma till mamma som fyller år idag.
 
Nu ska jag kolla klart ett avsnitt av prison break(så bra) och sen sova. Få se om jag pallar kolla ph eller inte. Är så galet trött haha.
 
puss och kram
 

KUSINERNA

2014-01-07 @ 20:07:48 Vardag Kommentarer (0)
Har tillbringat dagen med mina väldigt fina kusiner. Fick skjuts ner till göteborg av pappa någon gång runt lunch och har varit här sedan dess. Bland annat så har jag kollat på Elins ridlektion. Nu på kvällen har vi käkat och bara suttit och snackat. Imorgon så börjar Elin skolan och eftersom jag inte börjar förrens på torsdag så fick vi idén att jag ska hänga med henne till skolan imorgon. Har ingen aning om hur det kommer gå, bra hoppas jag hahah.
 
Och förresten, ser ni Elins hår eller? Såå to die for
 
Puss
 
 

MARS 2013

2014-01-06 @ 00:13:00 Överblickar Kommentarer (0)
På långfredagen varje år är det alltid en tipspromenad här i Alingsås som anordnas av BK Spark. Jag brukar alltid gå den med mammas, pappas, min mosters och flera andra familjer. Vi brukar vara ett gäng som går. Kommer inte ihåg resultatet, men jag var antagligen bäst ;)
 
 
Påsk firade jag med Joahnna, Matilda och Isa i Isas husvagn, som vi ställde på min mormors husvagnsplats i Saxebäcken. Jag tror inte att vi på riktigt trodde det skulle bli av, men det blev det. Vi sov där i 3 nätter har jag för mig, och gick de dagarna runt där som söta små lodisar. Vi hade ingen spis eller mikro, bara en toaster och vattenkokare. Så makaroner kokade jag med vatten varmt vatten på något vis och sen stekte vi köttbullar och korv i toastern. Jag levde dessutom på varmchoklad, vi hade något pulver och jag lovar att jag åt/drack i princip ett kg.
 
Myskväll / Hjortgården med skolan, oj så hurtiga
Subway hade nyss öppnat, klart det blev ett par vändor dit
Hittade fancy skor hos Matilda / Lika fula systrar båda två
Haha påsk
 

FEBRUARI 2013

2014-01-05 @ 23:22:00 Överblickar Kommentarer (0)
Den tredje februari åkte vi i familjen till vårat hus i Björnrike tillsammans med en annan familj. Vi hade jättemysigt och vädret var helt underbart. Det var första gången jag åkte skidor på 7 år, och senaste gången jag åkte stukade jag dessutom mitt knä. Så jag var ganska kass på att åka nu igen, men det var roligt trots alla gånger jag trillade i ankarliften. 
 
Jag hoppas alla bilder är okej. 3 Dagar efter att jag kom hem från Björnrike tog jag och Matilda tåget till Söderköping, där hon känner lite folk och har släktingar. Det var otroligt mysigt där verkligen. Snön var typ en halvmeter djup och jag kommer ihåg att vi hade med oss thermobyxor och allt. Dessutom var vi ute och fotade två gånger. 
 
 
Skidåkning i Björnrike
 
Praoade på morfars jobb, en av hans allra sista jobbdagar någonsin innan han gick i pension. Han jobbade på något prylföretag som har så sjuuukt mycket säsongs- och pyntsaker. Jag hade inte så mycket att göra på praoen, så satt mest och målade. Det var dessutom på fettisdagen, så vi käkade semlor.
 
Söderköping
 
Jag och Johanna träffade på Justin Bieber / Jag, Johanna och Isa hörde talas om att det var rea på kexchoklad på plojen
 
Framkallade lite bilder, 220 stycken / Samuel fick lite problem på ett tyskapass
 
 
 

RSS 2.0