MÅNDAG

2012-08-27 @ 16:56:54 Foton - djur Kommentarer (2)
Gammal bild från Angkor Wat - Kambodja, som jag redigerat om. 
 
Hallå! Kom hem från skolan för någon timma sedan, har sedan dess packat för att åka till mamma & ätit en skål med flingor. Nu ska jag bara packa med mig det sista & sedan åker jag upp till min mor. Har inte så mycket mer att säga just nu, men jag lovar att uppdatera mer ikväll, så kika in då! /a

EARL

2012-08-26 @ 21:33:00 Vardag Kommentarer (2)

Sitter just nu och kollar på "My Name Is Earl" & läser bloggar. Idag har jag inte gjort mycket, Johanna åkte hem vid 3 och efter det gick jag en sväng hem till min mamma och har duschar och lite sånt. Imorgon är det skola igen, pluggpluggplugg.
/A 
 

Underneath

2012-08-25 @ 20:28:11 Foton - porträtt Kommentarer (1)
Hej igen! Har verkligen fastnat för svartvitt nu, men känner att det blir lite tråkigt med bara svartvita bilder, så ni får se både med & utan färg. Bilden är förövrigt gammal, från i mars någon gång, men har inte redigerat den innan. Jag och Johanna var på Knalleland idag, vi han inte med så många affärer, bara H&M, Cubus, Lagerhaus, Skopunkten & Vero Moda. Jag hade sån beslutsångest, så det blev bara en tröja. Nu har vi nyss ätit grillat och ska äta massa gott godis. So long, flaggstång.

Simply red

2012-08-25 @ 12:57:00 Foton - porträtt Kommentarer (2)
En udda bild från imorse. Jag och Johanna somnade vid halv 12-12 igår och vaknade av att pappa körde iväg med motorcykeln vid halv 11. Vi gick ner och åt en dunderfrukost med massa nyttiga flingor. Sen gjorde vi oss i ordning, jag fotade mig själv lite fort och nu sitter jag här. Idag ska vi antagligen åka till knalleland i Borås, men vi får se.
See ya lator, alligator /a

Fina matilda

2012-08-24 @ 22:27:57 Foton - porträtt Kommentarer (0)
Hallå där! Nu är jag tillbaka än en gång. Skolan har börjat, och att börja åttan innebär betyg. Därför blir det en del tid till plugg nu. Men annars verkar allt jättebra, skolan har gjorts om och vi har fått nya, jättehärliga grupper. Idag har jag förutom att vara i skolan varit med Felicia, Johanna & Klaudia, vi köpte glass på McDonalds och åkte sedan hem till mig och tog det lugnt. Matilda kom en stund med för att vi skulle fixa en sak & då hade hon precis blivit sminkad, så jag tog några bilder på henne, där uppe är en av dom. 
 
Nu ska jag och Johanna alldeles strax sova, för vi båda är sjukligt trötta. Så vi hörs imorgon /alina

Kårholmen

2012-08-04 @ 23:37:12 Foton - landskap Kommentarer (4)
Hej, jag kom nyss hem från några vänner till familjen som vi varit hos ikväll. Det var jättemysigt, vi kollade bland annat på OS, woho, går bra för sverige, fast nä. Men här är lite bilder jag tog när vi var på Kårholmen med mina kusiner & deras kusiner förra helgen.
 
Min kusin Elin's blogg hittar du här.
Och hennes kusins, Sofias, blogg hittar  du här.

När jag får bestämma

2012-08-04 @ 01:50:28 Kommentarer (0)

Korsning! Idag har jag ungefär bara kollat på pretty little liars, har blivit helt fast igen. Men nu har jag bara 4 avsnitt kvar på säsong 2, och några på säsong 3. Men idag bestämdes det hemma att jag skulle fixa mat, det blev pastasallad, med pasta kokad i buljong, grillad kyckling & gräddfil. Eftersom vi köpte färdiggrillad kyckling gick det jättefort & var hur gott som helst.


Björnrike

2012-08-03 @ 12:02:58 Foton - landskap Kommentarer (1)
Tänkte visa lite bilder jag tog när vi var i Björnrike, jag, Johanna, mina två småsyskon & deras pappa. Vi har en stuga där uppe, och vi åkte upp och hade det mysigt och gjorde inte så jättemycket egentligen.
Alla bilder är oredigerade, för att jag är lat och inte har min macbook.

Justin Bieber - As long as you love me ft. Big Sean

2012-08-03 @ 00:48:47 Videor & musik Kommentarer (0)
Åh, så bra, bästa bieber-videon hittills!

åh så snygg

2012-08-03 @ 00:36:32 Vardag Kommentarer (1)
Just nu sitter jag och fular mig i webcamen, vilket är lite krångligt eftersom den är spegelvänd. Jaja, lika snygg som vanligt antar jag. I´dag har jag inte gjort så mycket annars, gick upp vid 12, eftersom jag sov 6 timmar igår natt, sen vid 3-4 fick vi besök av några vänner till familjen och åt & spelade 'kasta gris'. Senare åkte jag och Nova och badade, fast det var iskallt. Idag har jag inte varit på något vidare humör, säkert för att jag är trött.
Nu ska jag kolla på ett avsnitt av pretty little liars, som jag inte gjort på hela sommaren(!!), sen sova.
Godnatt!

I'm back!

2012-08-02 @ 22:54:20 Foton - porträtt Kommentarer (1)
Hallå där, nu var det ett tagsen. jag tänkte försöka börja blogga igen. Har en massa bilder att visa, så fortsätt kika in så. Igår hände dessutom en väldigt tråkig grj, berättar mer om det i ett annat inlägg när jag orkar.
Bra, tack, hej.
 

RSS 2.0