DAG 8 - VAD JAG TYCKER OM MIN KROPP

2012-10-31 @ 23:57:00 Daglistan Kommentarer (0)
Kom inte på något bra till dag 7, så skippar den. 
Men ja, vad jag tycker om min kropp? Gud, jag hatar den. Har massa komplex, små och större, vissa som man kan göra något åt, andra inte. Men nu är jag jag så jag får liksom leva med det. 
Bilden är ungefär ett & ett halvt år gammal, men ändå haha, ha det gött! 

JOHANNA!!

2012-10-29 @ 16:05:00 Vardag Kommentarer (0)

Tjaaaa! Jag ville bara säga att Johanna är den snyggaste i hela världen och så sjukt bra på allt! Till och med att stå på händer! :D Johanna är bäst i världen! WEHOOO!


LITTLE THINGS

2012-10-29 @ 13:05:00 Videor & musik Kommentarer (0)
Orkar inte med att låten är så fin!  

LÖRDAG & SÖNDAG

2012-10-28 @ 17:30:09 Vardag Kommentarer (0)

Hallå bloggen! Igår så var jag på kalas hos min farfar, det var jättemysigt & maten var hur god som helst. Efter kalaset, som var slut vid 8, åkte jag hem, packade och åkte till Johanna. Där var redan hon, Sandra & Becca. Vi gjorde inte så mycket egentligen, men hade kul ändå. Vi sminkade oss jättefint, förutom Sandra som inte orkade. På morgonen idag åt vi frukost & gjorde oss i ordning på typ 4 timmar. Vid halv 2 åkte jag hem för jag skulle på kalas till min kusin. Nu på kvällen har jag inga planer, får se vad det blir. /love

Så snygga, haha, älskar eeer!


I LOVE IT

2012-10-26 @ 21:27:44 Tankar Kommentarer (0)


TORSDAG

2012-10-26 @ 10:23:00 Vardag Kommentarer (0)

¡Hola! Ska sova nu, är så galet trött, men tänkte berätta om min dag kort, hehu. I skolan hade vi hemkunskap & vi skulle göra chili con carne. Jag lagade mat med Isa, och tyckte det blev jättegott, men hon verkade inte hålla med. På sista passet fick jag gå tidigare för jag skulle till tandläkaren, jag tog med mig Matilda som hade bitit av sin tand, vilket inte är så bra ju. Men dom fixade mina gummiband & hennes tand, så åkte vi till McDonalds och köpte mcflurry, så gott! Efter det gick vi hem till mig och åt clementin & snackade. På kvällen gick jag med mamma till stan, för det var typ "light night in alingsås", men jag hittade inget kul alls, orkade inte prova kläder för att det var så kallt, men vi tog en fika i alla fall. Nu ska jag sova, natti! /love


DAG 6 - MIN FAVORITPLATS

2012-10-25 @ 21:32:00 Daglistan Kommentarer (0)
SKOLAN! :pppp Hahah, nejmen jag har så mycket ställen som jag älskar, men om jag måste välja 1 blir det nog ute på landet hos min farfar. Det är alltid så mysigt där!
/love
 

ONSDAG

2012-10-24 @ 21:48:06 Vardag Kommentarer (0)

Idag har varit slöaste dagen på länge, jag har knappt orkat jobba i skolan alls. Fast jag fick gjort en mall till svenskaprovet jag har på fredag, så det är ju bra! Efter skolan var jag på min kusins öppet hus i skolan. Efter det skulle jag tränat, men jag var så galet trött att jag inte orkade. Hemma blev jag så sugen på clementiner, och mamma vägrade skjutsa ner mig till affären. Så jag smsa Johanna och vi gick ner till maxi & köpte clementiner & massa godis. Nu ska jag snart sova, godnatt! /a


SAYING

2012-10-24 @ 07:35:32 Vardag Kommentarer (0)


DAG 4 - BERÄTTA OM DIN FÖRSTA KÄRLEK / DAG 5 - MINA STÖRSTA MISSTAG

2012-10-23 @ 22:54:00 Daglistan Kommentarer (0)

Dag 4: Min första kärlek var en kille på dagis när jag var fyra. Jag var jättekär i honom & sprang alltid och gav honom teckningar, men han ville inte ha dem, haha, han var inte ett dugg intresserad. 😉

Dag 5: Jag valde att göra 2 dagar samtidigt, för jag har ingen aning om vad jag ska skriva här helt ärligt, för även om jag gjort misstag så har den ju gjort mig till den jag är idag, vilket jag är helt okej nöjd med, men jag lovar att göra ett extra inlägg om jag skulle komma på, puss!


TISDAG

2012-10-23 @ 22:47:39 Vardag Kommentarer (0)

Hallå i stugan! Idag i skolan har vi haft idrott, som varje måndag och tisdag, men vi hade lite stafetter som var tråkiga som vanligt, sen hade vi fritt. Då körde jag, Johanna, Matilda & Fabian badminton, bäst var vi. Annars har vi mest byggt på vårt kära blocksystem som ska vara klart på fredag, Matilda råkade dessutom smygfota mig idag när jag var som allra mest koncentrerad. Efter skolan åkte jag och hämtade min cykel hos min moster & sen så åkte jag hem & åt mat (<3333333333). Vid fem eller 6 åkte jag hem till Johanna, vi lyssnade på massa jättebra musik & snackade, sen åt vi pizza med. Vid halv 8-8 träffade vi Becca, så åkte vi till plantaget och fulade oss & till Willys & köpte kakor och tuggummi. Efter det raceade vi hem så jag skulle hinna se house (bästa, yesyes<333).

Nu ska jag sova, ha det bra. /a


MATILDA & ELLEN

2012-10-22 @ 22:19:56 Foton - porträtt Kommentarer (0)
Hello guys, då var det måndag igen! 
Idag har jag faktiskt hunnit med en del tycker jag. I skolan hade vi både simning, bokens dag & slutprov i teknik, och provet + vårat blocksystemsbygge sätter vårat slutprov i grundskolan i teknik, så jag hoppas det gick bra. Efter skolan åkte jag hem och packade för att flytta mellan mamma och pappa, gör ju det varje vecka. Vid 5 i 5 mötte jag upp Ellen, Matildas syster, utanför deras hus, så åkte vi och mötte Matilda i Nolhaga där vi fotade lite. Efter det åkte jag hem till min Moster & min kusin, han fyller år idag, så han hade fått en iPad, han var överlycklig,  haha. Vi hade det jättemysigt, så där var jag kvar tills klockan 20 i 9, och då var min moster så snäll att jag fick skjuts hem. Nu ligger jag och smsar & ska snart sova, men vi hörs. 
 
Puss /a
Lite bilder från idag, bilderna är inte så bra, bilderna på Matildas kamera blev mycket bättre + bilderna är oredigerade för jag är lat.

DAG 3 - EN PERSON JAG VILL TRÄFFA JUST NU

2012-10-22 @ 21:56:00 Daglistan Kommentarer (1)
Om jag måste välja så blir det nog mina kusiner i Göteborg, Ida & Elin. Vet att dom är två, men ändå.
Jag träffar dom allt för sällan och jag blir alltid glad när vi ses, bästa tjejorna, love you! 
/love

LÖRDAG

2012-10-20 @ 23:55:26 Vardag Kommentarer (0)

Bloggade aldrig igår, hann inte. Men vi hade en grymt kul kväll ett gång hos Ebba, men ja. Efter skolan så åkte jag och Matilda och tränade, efter det så packade jag och fixade mig och lite så, sen så vid halv 6 så åkte jag till Matilda, så körde hennes pappa ut oss två & isa till Ebba. Dom flesta hade aldrig varit hos Ebba förut, så det var kul, hon hade jättefint hus, haha. 😄 När vi kom var redan Linus, William, Fabian, Gabriella & Mathilda, Ebba med såklart, var redan där, efter en stund kom också Niclas, Daniel, Johanna & Sandra. På kvällen och natten gjorde vi egentligen inte så mycket, folk mest snackade och gick ut en del liksom. Vid halv 7 somnade jag & några till, men vi vaknade vid 20 i 8 igen när William & Fabian skulle med tåget hem för William hade match, så vi sa hejdå till dom & gick och la oss igen. Lite efter 11 vaknade jag och Sandra sen, dom flesta andra var redan vakna då tror jag. Vi åt frukost och de flesta åkte hem. Vid kvart över 2 åkte jag och Matilda hem.

När jag kom hem skulle vi direkt åkt & bowlat, men alla banor var upptagna så vi åt en glass & åkte hem. Då somnade jag & sov tills pappa väckte mig vid 5- halv 6 för att maten var klar. Efter maten gick alla i familjen ljus i Alingsås, så jag var själv hemma & kollade på film.

I övrigt har slutet av dagen varit ganska kass. Jag har inte pallat något (antagligen för att jag är trött, men ändå) & allting har bara känts kasst. Jag får hoppas det är bättre imorgon, godnatt /a

Lite bilder från igår/idag-


DAG 2 - MINA RÄDSLOR

2012-10-20 @ 23:34:40 Daglistan Kommentarer (0)

Jag är rädd för spindlar, jag är rädd för att misslyckas, jag är rädd för att förlora dom jag älskar. Jag är mörkrädd, jag är rädd för tången i havet & jag är riktigt feg.


DAG 1 - EN BILD PÅ MIG + 10 FAKTA

2012-10-18 @ 22:24:17 Daglistan Kommentarer (0)

Kommer aldrig på någon bra "fakta", men ska försöka, haha.
1. Jag har aldrig rökt, tycker inte det finns någon anledning att göra det heller, hehu
2. Jag älskar tv-programmet "House"
3. Jag har skilda föräldrar, och har haft sen jag var 2, men dom bor typ 150 meter från varandra
4. Jag har gått på samma skola sen förskolan till nu
5. När jag var liten hade jag en låtsaskompis som hette Flexus
6. Jag kan verkligen inte sjunga
7. Jag har sen jag var jätteliten önskat mig en hund, men aldrig fått någon
8. Jag har 84 Kalle anka pockets hemma, för jag samlade på dom när jag var mindre, haha
9. Jag är lat
10. Mörk choklad och pannkakor är ungefär det bästa som finns
Bilden är ett år gammal och jag ser ut som jag gör, men jag hittade ingen annan nu, ha det gött /a 😘


TORSDAG

2012-10-18 @ 20:18:33 Vardag Kommentarer (0)

Gud vad den här veckan har gått fort, imorgon är det redan fredag ju! Idag har jag haft HKK-prov, som jag hoppas gick bra, men man vet ju aldrig... Efter skolan stod jag, Matilda & Niclas och snackade en stund, sen drog vi hem till Matilda. Där gjorde vi inte så mycket egentligen, snackade & tog massa fula kort, haha. Vid halv7 åkte Matilda på dans så då åkte vi andra hem. Sen dess har jag hunnit kolla på ett avsnitt av "The big bang theory" 😍

Jag ska fixa upp min dator, så ska jag göra dag 1, vi hörs! /a


HEJ JAG HAR TRÅKIGT PÅ MATTEN

2012-10-18 @ 09:22:48 Vardag Kommentarer (0)


NY LISTA

2012-10-17 @ 21:28:00 Daglistan Kommentarer (0)
Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta
Dag 2 - Mina rädslor
Dag 3 - En person jag vill träffa just nu
Dag 4 - Berätta om din första kärlek
Dag 5 - Mina största misstag
Dag 6 - Min favoritplats
Dag 7 - En person som kommit mig närma på kort tid och varför
Dag 8 - Vad jag tycker om min kropp
Dag 9 - Min favoritbutik
Dag 11 - Någonstans jag vill åka
Dag 12 - En blogg jag nyligen börjat läsa
Dag 13 - Vad jag vill med min framtid
Dag 14 - Berätta om din familj
Dag 14 - Något som gör mig glad
Dag 15 - Bild på mig från ett år tillbaka
Dag 16 - Min favoritdag på året
Dag 17 - Hur jag sköter mig i skolan
Dag 18 - Vad jag tycker om storbloggarna
Dag 19 - Ditt bästa minne
Dag 20 - En vän jag inte skulle klara mig utan
Dag 21 - Det värsta du varit med om 
Dag 22 - Visa mitt favoritplagg
Dag 23 - Berätta om en rolig resa jag varit med om
Dag 24 - En person jag skulle vilja byta liv med för 1 dag & varför
Dag 25 - Något jag är beroende av
Dag 26 - Vem jag smsar eller ringer när jag är nere
Dag 27 - Saker jag vill ändra med mitt utseende
Dag 27 - Ett ämne jag är lite sämre på
Dag 28 - En av mina favoritbilder som jag själv tagit
Dag 29 - Hur du är som person 
Dag 30 - Något som ändrat mig
 & jag ska försöka göra hela listan denna gången, yesyes, jag börjar imorgon.
 

ONSDAG

2012-10-17 @ 21:14:43 Vardag Kommentarer (0)
Chacha bloggen!
Idag har det vart en ganska lugn dag, har inte gjort så mycket i skolan, förutom att jag börjar förstå alla potenser och allt vad det nu är i matten & så har jag kladdat en massa i alla min block, haha. Efter skolan åkte jag hem, åt mat & vid 20 över 5 åkte jag & Matilda ner & mötte johanna på gymmet, så tränade vi en stund. Vid 7 var jag hemma och har inte gjort mycket sen dess.
 
Nu ska jag försöka plugga lite spanska eftersom jag har prov imorgon, adíos.
5 bilder från igår när jag var med Matilda, vi kollade på någon konstig, men bra, film, som jag tror hette closer. Till det gjorde vi egna mikrobrownies, fast jag fick för mig att jag skulle göra en egen variant, vilket blev skitäckligt. Den sista bilden är från nu, bara för att det skulle vara jämt antal, bueno. 

MÅNDAG

2012-10-16 @ 08:31:21 Vardag Kommentarer (0)

God kväll, hehu. Sitter och kollar på 2&1/2 män just nu i mitt rum & ska snart sova. Igår gjorde jag inte så mycket, städade mitt rum & på kvällen träffade jag Johanna, vi var lika normala som vi alltid brukar vara & åt muffins med glass, kollade i skolkatalogen & testade om man kunde elda upp salt. (Det gick sådär.)

Idag efter skolan åkte jag och pappa ut till farfar för att visa honom pappas nya bil, efter det har jag kollat igenom alla mina typ 5000 bilder & pappas 2000 för att hitta några bra jag kan framkalla och ha på min vägg. Jag hittade massa söta bilder från när jag var mindre, haha.

Nu ska jag sova, ha det toppen så hörs vi antagligen imorgon. 😘
På bilderna (förutom den första) är det jag & Isa, Felicia & Ebba, och klassen. Bilderna är från typ förskoleklass. v


FREDAG

2012-10-13 @ 00:01:09 Vardag Kommentarer (0)

Hallå i stugan! Jag skrev ett långt inlägg med flera bilder förut, men bara en bild kom upp, haha. Men jag är i alla fall med Matilda & Isa, vi har haft grymt kul! Först gick vi till affären och köpte ägg och godis, sen gick vi hem till Matilda och stekte pannkakor. Efter det satte vi på "oceans twelve" som vi skulle kolla på, men ingen pallade kolla så vi tog på oss alla kläder vi hade typ & drog skitsnygga ut på stan. Lite efter 11 kom vi hem & sen dess har vi typ varit osociala, haha. Men vi hörs, so long flaggstång.


FREDAG

2012-10-12 @ 18:40:08 Vardag Kommentarer (0)


ONSDAG

2012-10-10 @ 22:26:27 Vardag Kommentarer (0)

Hellu, idag efter skolan så åkte jag & Matilda & Johanna till McDonalds, för genom deras app så kunde man få mcflurry för 10 kr, varför inte liksom? Där träffade vi Astrid och Filippa & även Ebba, William och Fabian. Men vi åt och sen åkte jag hem och hämtade min kamera. Vid 6 åkte jag och Matilda in till stan och gick ljus i Alingsås & fotade lite. Jag kom hem vid 9, kollade lite på tv & nu ska jag sova. Har antagligen massa bilder att ladda upp imorgon, puss hej. Lillasyster hälsar ⬇


Helgen 👌

2012-10-08 @ 10:01:54 Vardag Kommentarer (1)

Hallååå! Sitter i skolan nu, gick upp klockan 6(!!!) idag för att duscha. Har haft grymt kul i helgen. Det började med att vi slutade klockan 12 i fredags, efter det gick jag hem och duschade och packade. Vid kvart i två gick jag och mötte Sandra och Matilda. Vi gick till maxi och köpte massa mat, snacks och frukost. Efter det kom Johanna och Matildas pappa körde hem oss 4 till Sandra. Vi var hemma hos Sandra vid typ 20 över 3 & då var det fullt ös, vi dammsög, bakade, bäddade rent, förberedde maten och fixade. Vid halv 7 kom becca, Ebba & Erik. En halvtimma senare kom Anton, Daniel, Eliam & William. Vi gick ut en stund för Sandra bor nära en kyrkogård, så alla typ skrämde varandra. Sen när vi kom in lagade vi mat, som blev lite smått misslyckade, men det gick att äta i alla fall, haha. Sen gjorde vi lite allt möjligt, Erik och Rebecca hade tebjudning med några gosedjur. Vid halv 12 åkte Johanna och Rebecca hem. :( Under kvällen gick vi ut massa gånger och vid 3(typ?) gick vi och la oss. Efter att vi skickat ut Sandra och Erik ur Sandras rum låg jag, Eliam, William & Matilda och trängdes i Sandras bäddsoffa, men det var mysigt, haha. Vi somnade vid 6-6 eftersom folk sprang in och ut ur Sandras rum. På morgonen åkte alla hem ganska tidigt, men vi hade jättekul & vi sa att vi måste göra om det igen innan Daniel åker till Thailand i typ ett halvår.

I lördags när jag kom hem sov jag till 5, sen kom pappa hem med en bäddsoffa till mig, så resten av helgen har jag gjort om i hela mitt rum.
/ha det bra, puss hej.


RSS 2.0