Zumba

2011-10-31 @ 20:33:46 Vardag Kommentarer (0)
Hallå där kära vänner, jag har nyss varit på zumba & ätit McNuggets. Snart ska jag woopla mig in i duschen & sedan kika på filmen "Heartbreaker". Bloggar nu från min låtsasmammas nya ipad, åshum. Fast därför får det bli ett tråkigt bildlöst inlägg, igen. Wooplushh

Dag 7 • En bild på någon / något som har störst inverkan på dig.

2011-10-31 @ 16:41:58 Daglistan Kommentarer (0)
Ideal, att se bra ut, att vara smal.

Madagaskar 2

2011-10-31 @ 15:08:17 Vardag Kommentarer (0)
Godmorgon!
Idag har jag tagit en rikitig slappar dag. Jag gick upp vid 10 och åt frukost och duschade, efter det blev jag sugen på chokladbollar, så jag gjorde det. Jag gjorde också varm choklad, sen satte jag och lillebror oss i soffan och tittade på ''Madagaskar 2'', första gången jag ser den sen den gick på bio. Förresten så sitter jag fortfarande i mjukis-kläder och taggar zumba ikväll.

Tjenix

2011-10-30 @ 20:33:59 Vardag Kommentarer (1)
Hallojsimojs, ser ni att Filippa har fixat designen? Helt awesome ju!
Nu är jag med Johanna, igen. Vi är tråkiga och sitter och spelar sims. Idag har jag inte gjort alls mycket, men det var skönt att man fick en extra timma på grund av vintertiden. :)
Blir ett bildlöstinlägg här, weho.

Wooplush

2011-10-29 @ 14:45:15 Vardag Kommentarer (2)
Hallå där igen.
Idag tvingade mamma upp mig klockan 9 för att jag skulle vara med på städdag kl 10 till 12/1 på våran HSB-gård hemma. Jag var med mellan kvart över 10 och halv 12, sen orkade jag inte mer. Nu väntar jag på att Johanna ska duscha färdigt, sen ska vi antagligen vara med varan och hitta på något kul, det suger verkligen att inte ha någon kamera, ska kanske passa på att sno mammas? ;)
Men nu sitter jag i alla fall helt ofixad, så ska dra och platta håret & sånt nu, walla!
Btw, ska ladda ner gimp och se om jag kan lära mig det, bildlöst inlägg med, jaoooo.

Dun'

2011-10-27 @ 11:38:50 Vardag Kommentarer (0)
Provet gick helt okej, jag förstod det mesta, så jag satsar på typ 3/4 rätt. Efter provet skulle man egentligen jobba, på till exempel krönikan som jag inte börjat med, inläming imorgon. Men jag orkar inte, så nu sitter vi och snackar & kollar facebook istället.
chill.

NO-PROV NUUUU!

2011-10-27 @ 10:08:00 Vardag Kommentarer (1)
Nu har vi en kvarts rast, sen prov. Satsa på full pott? ;) Njae, tror inte det, eftersom jag inte fattar något. Men jag kör på.
Man får ha med ett A5 på provet, här är mitt, kom inte på något att skriva.
Tjejor som taggar. Har också laddat upp med en massa musik till mitt spotifyyyyy, eftersom Oliver lånar pappas premium nu.
Laddar upp sen hur det gick, woopla.

Gamla bilder

2011-10-26 @ 22:43:11 Foton - annat Kommentarer (3)




Kikade igenom mammas dator & hittade några bilder. Nu taggar jag NO-prov imorgon, utan att vara alls förberedd, då vi har en dålig lärare, som inte lyssnar. Nu ska jag sova, pusshej så uppdaterar jag imorgon! :)


Någon som vill bli länkad i sidan?

2011-10-26 @ 09:49:11 Andra bloggar Kommentarer (2)
Ja, länkar alla som vill i sidan tills den nya designen är klar, det kan vara en dag eller 2 månader. Släng in en kommentar till detta inlägget, så får ni en länk i menyn. :)

Spanskaaaaa

2011-10-26 @ 09:09:43 Vardag Kommentarer (0)
Hallådär, tänkte mobilblogga igår, men det gick ju inte. Så därför slänger jag upp ett inlägg här, mitt i spanskan. Men i alla fall så åkte jag och Matilda till maxi efter skolan igår, då köpte jag fluff! :D Efter det så åkte jag hem och bakade chokladkaka med toscaöverdrag. Mumsens. Och så wooplade jag mig in i duschen och kikade på house.
Sen somnade jag.
Nu har vi somsagt spanska & jag tänkte slänga upp en bildbomb ikväll. Tänkte. Men jag måste plugga med, men jag ska göra allt vad jag kan. Woopla.

Designen

2011-10-24 @ 22:16:39 Andra bloggar Kommentarer (0)
Såg att filippa har börjat förbereda lite med designen, men hennes blogg blev hackad idag, tycker otrolig synd om henne, då cirka 130 inlägg blev raderade. Tycker ni ska kika hennes blogg ändå, för hon är awesome. :)
Kramut!

MIKROBROWNIES

2011-10-24 @ 21:50:05 Vardag Kommentarer (0)
Hallå där alla små saker.
Idag har jag varit i skolan som vanligt, det har gått trögt, för jag känner mig galet stressad. Vi har 2 prov i veckan, matte & biologi - och jag kan ingenting. PLUGGAPLUGGAPLUGGA. Men efter skolan köpte jag hö till min Tarzan-boooiii, efter det drog jag till Johanna. Vi satt och snackade om allt möjligt, satt vid datorerna, skaffade sex-pack, bakade mikrobrownies, hällde ut socker över hela golvet, spelade pingis med datorn. K-A-O-S.
Jag hittar inte dom andra bilderna, laddar upp dom när dom visar sig igen, woopla.

Min underbart fina mobil!

2011-10-23 @ 00:41:39 Annat Kommentarer (0)
Det känns som en ny mobil skulle sitta ganska fint. Sprickan blir bara större & större för varje dag, haha - inte kul.


ALLT FÖR MIN SYSTER

2011-10-23 @ 00:24:27 Tankar Kommentarer (1)
Har precis sett filmen ''Allt för min syster'' & den var så grymt sorglig. Det kan ha att göra med att jag är trött, men i slutet/mitten av filmen satt jag och grät, det gick inte att sluta liksom. Efter filmen fortsatte jag grina, haha. Men filmen rekommenderar jag, fast inte när man har värsta party-party liksom, efter som filmen inte är en party-party film.

Jag lever! x2

2011-10-22 @ 22:17:08 Vardag Kommentarer (0)
Okej, nu har jag inte orkat uppdatera, otroligt lat av mig. Men tänkte ändå berätta vad jag hållt hus...
Onsdag - Jag var med Becca & Simon hemma hos Becca, så Niclas var också där. Rebecca gjorde fiskbensfläta på mitt hår, jag vill verkligen lära mig det. :o

Torsdag - Jag var med matilda och vi kollade igenom hela alingsås skolkatalog, efter det bakade vi, men jag kommer inte ihåg vad.

Fredag - Jag var kvar i skolan en halvtimme & sedan åkte jag och Matilda till ica maxi för att köpa fluff, men det var ju såklart slut. Efter det åkte jag hem och bakade, fast när jag skulle stoppa in kladdkakan i ugnen var det helt rykit för det låt gammalt flöt i botten. Men då hade jag bråttom för att möta pappa i stan, så kakan fick vänta. Jag gick och kikade själv på skor och sportkläder en stund, sedan kom pappa och jag fick ett par skor, och köpte ett par själv. Visar bild imorgon. Sen åkte vi hem och åt pizza och bara myste.

Idag - Pappa åkte till Martinique i Karibien tidigt imorse, han ska vara borta i två veckor. Han har dessutom med kameran, så nu får ni nöja er med webbcam-bilder i två hela veckor. Vid 12 hämtade min moster mig och så åkte vi till min kusins pappa, där min kusin fyllde 6 år & hade släktkalas. Mamma och familjen var dock inte med, för syskonen har varit magsjuka tidigare i veckan. Jag var där till halv 6, sen kom vi hem och jag åkte upp till mamma. Nu sitter vi och tittar på Allt för min syster, filmen verkar jättebra.

Imorgon - Jag tänkte dra och hälsa på Matilda, för hon ville det väldigt gärna. Sen tänkte jag ladda upp lite gamla bilder från mammas dator, så kika in då.
Kram alinaaaaa

HOUSE ! <3

2011-10-18 @ 21:00:51 Vardag Kommentarer (1)
Hallå där, jag har då varit med johanna nu, fast det blev hos henne istället. Vi bakade rulltårta & spelade in en underbart fin videoblogg på hennes blogg, som finns på länkad på sidan. Nu blir det house, kärlek till det alltså!
Bildlösa inlägg är inte kul, men nu får det bli så.
Pusshej.

Schysst hörru!

2011-10-18 @ 14:47:58 Foton - annat Kommentarer (0)
Är just nu i skolan, ska egentligen jobba, men orkar inte. Derssutom är vi sura för att dom tog vårat pingisbord i skolan. :o
Men i alla fall så sitter jag & tar fina egobilder & killarna spelar minecraft. Så nu får ni en fin webcam-egobilds-bomb!
Efter skolan ska Johanna med mig hem, wiho, jag bloggar mer då, promise! :)
Kramhej.

Dagen outfit, igen.

2011-10-15 @ 22:45:46 Kläder Kommentarer (0)
Vet inte om ni tycker det är så intressant att läsa dagens outfit, men skitsamma, här kommer det ändå.
& jag ber om ursäkt för dåliga bilder, blir bättre på måndag när jag åker till pappa, har vita väggar & stativ där vetni! :D
/ Cardigan - H&M / Linne - Lindex / Brallor - Gina tricot /

Hallådär!

2011-10-15 @ 22:31:40 Vardag Kommentarer (0)
Idag har jag ju varit på Zumba'n, efter det duschade jag racer, eller ja, hade duschat klart typ en & en halv timma efter att zumban var slut, men jaja, efter det åkte jag & far min ut till farfar i Vårgårda. Där träffade vi mina kusiner Elin & Ida bland annat, och firade att farfar fyller 71 om någon vecka.  Jag kom hem vid 6-tiden någongång tror jag. Efter det så satt jag med mamma och tittade på tv, fick henne att kolla på Family guy istället för Fångarna på fortet, åsuuuum? :D
Badrums-egokort? Jupps!

Tänkte bara säga...

2011-10-15 @ 10:17:29 Vardag Kommentarer (0)
... att jag drar på Zumba. Jag är hemma vid 12 igen.
pusshej! :o

Länkad?

2011-10-14 @ 18:00:09 Andra bloggar Kommentarer (0)
Jag har inte överdrivet mycket läsare, men jag tänkte att alla som vill kan få en länk i sidan på bloggen tills den nya designen blir klar. Såååååå, kommentera med ditt namn och din bloggadress så länkar jag dig!

Walalalal

2011-10-14 @ 17:52:51 Annat Kommentarer (1)
Hej mina kära bloggläsare, igår var jag på Zumba.

Nejmen ja, idag har jag hämtat min boror på dagis, & varit i skolan och skrivit en fin saga, tänkte att ni kanske ville läsa den. Inte för att den är så supergrym & logisk eller så, menmen, för er som vill läsa;
Texten kanske blev lite udda, men det var för att jag print screen'ade. Nu ska jag dra och ta lite fler egobilder & dagens outfit bilder.
shalla!

Dagens outfit, huhuhu.

2011-10-12 @ 19:43:55 Kläder Kommentarer (0)
/ Skjorta - Ingen aning / Linne - Cubus / Jeans - Cubus /

Letar efter en vit vägg...

2011-10-12 @ 16:54:28 Vardag Kommentarer (0)
... ja, tänkte ta lite egokort och så vidare. Men problemet är att alla vita väggar i huset är täckta av möbler, så jag får ta en brun eller grön vägg - sådär intressant, jag vet. Men sedan så ska jag masa mig ner till min far, och leta upp lite bilder som jag ska skicka till Filippa, som sedan är snäll och gör en bloggdesign åt mig. :D
Erkänn grymt? :)
Så jag bjuder på en fin egobild á la webcam sålänge, så kommer nästa dag i ''daglistan'' & lite bilder vid sjutiden.
Kram!

¡Hola!

2011-10-11 @ 20:29:50 Vardag Kommentarer (0)
Idag har vi haft spanska och så, sen drog vi till rampen, jag & Matilda, med några killar.
Detta blir ett tråkigt, bildlöst inlägg, lovar att uppdatera mer imorgonbitti, puss.

Dag 6 • Favorit superhjälten och varför ?

2011-10-10 @ 20:58:21 Daglistan Kommentarer (0)
Det får väl bli batman, för han har en fin dräkt & det finns ett spel med han på typ cartonnetwork's hemsida som jag spelade jättemycket när jag var liten.

Mina gosisar

2011-10-10 @ 18:45:06 Annat Kommentarer (0)
Lars/Lasse
Super mario I.
Det är då mina bestfriends 24-7. Lars kommer från potatisfestivalen -10 & Super mario I från potatisfestivalen -11, har 3 likadana, & detta är nummero 1.
Sen har jag också lite gosedjur intryck i gardroben...
Kraaaam.

Walla

2011-10-10 @ 18:30:13 Vardag Kommentarer (0)
Idag har jag varit i skolan, som vanligt. Vi har haft bild & arbetspass, och tråkat som vanligt. Fast sen har vi ju spelat pingis med, skojigt värre.
Efter skolan hämtade jag lite saker hos pappa, som jag skulle ha med till mor min.
Mitt rum hos pappa, fast så fint brukar det inte vara...
Alla väskor jag tog med mig. Gympapåse, kameraväska, lite kläder och sådant & skolväskan. :)
/ kram alina.

Dag 5 • En bild av någonstans där du har varit.

2011-10-09 @ 21:32:00 Daglistan Kommentarer (0)
Danmark i somras. :)

Johnny English

2011-10-09 @ 21:29:00 Vardag Kommentarer (0)
Fotograf; Rebecca / Kamera; SONY SLT-A33 med 35-70 mm
Idag har jag varit med Rebecca & vi har fotograferat lite, fast klantig som jag är så hade jag glömt ändra läge från glödlampa till molnigt, så bilderna blev sådär i början.
Vid 5 åkte jag & pappa till Borås, på bio. Vi såg Johnny English, och den var galet bra.
Tänkte slänga upp lite bilder från idag & dag 5, om jag räknat rätt.

Redigerat!

2011-10-08 @ 18:32:53 Foton - annat Kommentarer (0)
Haha, gjorde det enkalt, ljusade bara upp den & gjorde svartvit, men ändå.

FYI - For your information.

2011-10-08 @ 18:25:19 Kommentarer (0)
Min tumme är liksom sne, den går inte att ha rak, och gubbar, misstolka inte nu. :(

Foton från kameran.

2011-10-08 @ 18:20:47 Foton - annat Kommentarer (0)
Oredigerade då, tagna med min SONY SLT-A33, 35-70 mm.
Bilderna blev lite muppliga, men kände ändå att det var längsedan jag la upp några bilder från kameran.

Dag 4 • En vana som du önskar att du inte har.

2011-10-08 @ 18:12:48 Daglistan Kommentarer (0)
~ Skippar dag 3, då jag inte hittar någon bra. ~
Men jag har många ovanor, men den värsta är nog att jag biter på naglarna, så galet äckligt egentligen. Sen, när jag snubblar eller något säger jag typ alltid '' prrff '', eller något i den stilen, det låter helt knas, haha.
Bjussar på två fina bilder, eftersom det har varit så många bildlösa inlägg.
Så var det ju det där med att vara seriös när man tar kort...
Mina otroligt långa naglar där då.
Slänger upp två bilder jag typ med systemkameran nu då, jaojao. :D

ZUMBA ! :)

2011-10-08 @ 17:47:28 Vardag Kommentarer (0)
Idag gick jag upp vid halv tio & gick på Zumba som började klockan 10 i 11. Det var galet kul, hihi. Efter det segade jag mig lite & duschade, sen har jag typ spelat kort & inte hunnit med att göra så mycket mer, woopsi. :o
Men ikväll ska jag antagligen på Lights in Alingsås med familjen, osv.
Ska försöka uppdatera listan nu med, jiho.

Jag lever!

2011-10-06 @ 18:29:56 Vardag Kommentarer (0)
Har inte orkat uppdatera, ska också försöka få tag på en ny bloggdesign! :)
Men bloggpausen fortsätter tills på Lördag.
Kraaaaam.

RSS 2.0